tiistai 19. lokakuuta 2021

Kuulumisia


En ole kirjoittanut tänne yli vuoteen mitään, koska en ole oikeastaan edes lukenut juuri mitään. Mun elämässä on tapahtunut jotain muutoksia siitä, kun viimeksi tänne kirjoitin.


Olen muuttanut omilleni ja valmistunut toiseen ammattiini elokuussa 2021. Olen nyt siis graafikon lisäksi ICT-asentaja. Tosin olen myös työtön työnhakija ja etsin ensisijaisesti oman alani töitä. Olen saanut asunnossani kirjahyllyt lähes kokonaan järjestettyä ja luopunutkin joistain kirjoista. Niistä luopuminen ei ole ikinä helppoa😅 
   Yritän miettiä luopuessa olenko lukenut kirjaa tai lukisinko sitä uudestaan. Jos vastaus jompaan kumpaan kysymykseen on ei, luopuminen on paljon helpompaa. On kiva antaa muille mahdollisuus lukea jotain, minkä itse on lukenut tai ei edes aio lukea. Voisin tehdä tänne kirjahyllyn esittelyn kunhan saan sen joskus valmiiksi. 

Lupasin muistaakseni jo vuosi sitten aktivoitua täällä paremmin, mutta tällä kertaa yritän myös pitää lupaukseni, koska lukumotivaatio alkaa pikku hiljaa palata stressin helpottaessa, vaikkei työttömän elämä ole todellakaan stressitöntä.

Mitä te haluaisitte nähdä täällä? 

Kiitos, kun ootte jaksaneet olla matkassa mukana, vaikka oon ollut hyvin hiljaa. Olette rakkaita! 💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jokaisesta kommentista. Kirjavinkit, risut, ruusut ja postausideat tai muut terveiset ovat aina tervetulleita!