maanantai 15. helmikuuta 2016

Maija Paavilainen - Rollaattoriralli


Vanhassa vara parempi.

Kun silmälasit ovat kadoksissa, 
katsotaan sydämellä.


Maija Paavilaisen Rollaattoriralli on hauskaa luettavaa ja se on todella äkkiä luettu, mutta kuuluu lyhkäisyydessään kirjoihin, joihin kannattaa palata vielä uudestaan, sillä siinä on hyviä sitaatteja ja rivien välistä on luettavissa elämänohjeitakin.

Paavilainen on ihmisenä todella ihana jo hieman iäkkäämpi nainen. Näin hänet Turun kirja- ja ruokamessuilla syksyllä ja pidin hänestä kovasti. Hän itse asiassa kertoi siellä juuri tästä Rollaattorirallista, mutten nyt enää muista, mitä. 
   Kirjan on kustantanut Kirjapaja ja kuvituksesta on huolehtinut Paavilainen itse. Kirjan kansien ''sarjailmeen'' muihin Paavilaisen kirjoihin sopivaksi on toteuttanut Katja Kuittinen.
   Rollaattoriralli on hyvin kevyttä luettavaa ja vaikka siinä onkin aikalailla lause per sivu, pidän siitä silti kovasti, enkä kadu yhtään, että hankin sen. Oma äitini luki kirjan heti, kun näytin sen hänelle ja piti kovasti siitä.
   Lista Paavilaisen muista teoksista on niin pitkä, että laitan linkin. 
Muiden teoksien nimet löydät täältä.

Teos: Rollaattoriralli
Kirjailija: Maija Paavilainen
Kuvittaja: Maija Paavilainen
Sarja-asu: Katja Kuittinen
Kustantaja: Kirjapaja
Mistä minulle: Adlibris verkkokirjakauppa
Suosittelenko, kenelle: Kirja sopii luettavaksi ihan vauvasta vaariin, mutta lauseiden syvemmän tarkoituksen ymmärtämiseen olisi lukijan hyvä olla joko nuori aikuinen tai aikuinen
Arvosana: 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jokaisesta kommentista. Kirjavinkit, risut, ruusut ja postausideat tai muut terveiset ovat aina tervetulleita!